ESENTIALUL IN PEDIATRIE (ED. A IV-A) - hardcover

ESENTIALUL IN PEDIATRIE (ED. A IV-A) - hardcover
Carmen Ciofu, Eugen Ciofu
220,00 lei
Cantitate:

Pana la sfarsitul lunii aprilie puteti beneficia de un pret special la achizitia cartilor lansate la Conferinta Nationala de Pediatrie 2017 [ click aici ]

Probabil cel mai celebru manual al pediatriei romanesti din ultimii 20 de ani – Esentialul in Pediatrie - a ajuns la editia a 4-a, lansata de curand.
 
Asa cum a fost definita de la inceput de catre coordonatorul primelor editii, Prof. Dr. Eugen Pascal Ciofu, lucrarea este o "esenta de tratat", prezentand intr-un mod clar, sintetic, excelent sistematizat si extrem de prietenos pentru cititor - tot ceea ce este Esential de stiut in pediatrie.
 
Acest manual a constituit cartea de capatai, dar si un valoros ghid de verificare, pentru generatii intregi de medici, rezidenti si studenti – fie ca a fost vorba despre pregatirea examenelor de rezidentiat, specialitate sau primariat, fie ca a fost prietenul-de-consultat in activitatea medicala.
 
Editia a 4-a vine cu o noua prezentare adusa la zi si adaugita a precedentelor editii, care a presupus revizuirea si completarea tuturor capitolelor, adaugarea unor notiuni de psihiatrie infantila, precum si imbogatirea iconografiei cu ilustratii de mare valoare didactica. Toata ilustratia medicala este absolut originala. Valoarea majora a lucrarii este dublata de existenta unui INDEX de boli, semne si simptome ce are cateva sute de intrari.
 
Pentru Sumarul analitic (detaliat) si pentru INDEX: [click aici]
   

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE