TOTUL DEPINDE DE TINE!

TOTUL DEPINDE DE TINE!
Cum sa-ti dezvolti o atitudine de invingator si sa devii lider
30,00 lei
Cantitate:

Autor: Thomas B. Smith

Tom Smith a crescut in New Jersey, Statele Unite ale Americii. Apare frecvent in emisiuni de radio si de televiziune si a fost invitat in calitate de orator la diferite evenimente civice si de afaceri.
Tom este casatorit, are doi copii si cinci nepoti si isi imparte timpul intre casele din New Jersey si Florida.

Iti asumi intreaga responsabilitate pentru propriul succes?
Oricine reuseste cu adevarat isi dezvolta o atitudine de invingator si devine lider.

O atitudine pozitiva te pregateste pentru succes. Cat de pozitiva este a ta? Esti entuziasmat de ceea ce faci si de directia in care mergi? Ce atitudine ai fata de cariera sau afacerea ta? Cum iti afecteaza stresul atitudinea?

Hotararea, angajamentul, dedicatia, convingerea si perseverenta sunt trasaturi de caracter importante pentru un invingator si un lider. Te concentrezi asupra visului tau si faci orice este nevoie pentru a-l atinge? Iti utilizezi la maximum timpul?

Unii spun ca norocul are o influenta asupra capacitatii tale de a conduce si de a reusi. Se poate sa fie adevarat? Multi spun ca entuziasmul este secretul. Cat de entuziast esti tu?

Lucrarea Totul depinde de tine iti arata cum sa conduci stabilind scopuri si urmandu-ti visul. Vei invata arta de a-i conduce pe altii pentru realizari pozitive si elementele esentiale ale leadershipului de inalta performanta.

 Citeste aceasta carte si vei sti ca – Totul depinde de tine!


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE